Økologisk sone i Toulouse

GRØNN SONE TOULOUSE

Påkrevet type miljømerke i Toulouse: I det minste Crit'Air 5

CritAir sticker France

 

Du kan finne mer informasjon om typer miljømerker i avsnittet Typer miljømerker.

 

Økologiske soner i Toulouse

Den 27. november 2017 ble nød-lavutslippssonen (ZPA) introdusert i Toulouse. Både franske og utenlandske bilister kan kun få adgang til den aktive lavutslippssonen med et gyldig Crit’Air-merke. Det er enda ikke offentliggjort hvilke kjøretøysklasser som vil få adgangsforbud. Vi kommer til å gi deg oppdaterte informasjoner i tide.

Slik som i TysklandØsterrike og andre europeiske land forsøker Frankrike å forbedre miljøet og livskvaliteten for innbyggerne i større byer.

 

Kart over miljøsonen i Toulouse

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

 

Gyldigheten av lavutslippssonen i Toulouse

Dette er en nød-lavutslippssone som aktiveres når utslippsgrensene overskrides i flere dager.

Hvis du kjører uten miljømerket i den aktiverte lavutslippssonen vil du bli pålagt en bot på 68 euro (tilsvarende 678 norske kroner), som kan stige til 375 euro (tilsvarende 3 740 norske kroner) ved for sen betaling.

Kjøring i Toulouse

Skal du reise til Toulouse med bil?

Fra 27.11.2017 skal utenlandske biler være merket med miljømerket “Crit'Air”. Denne såkalte nød-lavutslippssonen trer i kraft når det registreres høye nivå av smog. Selv om de spesifikke betingelsene ikke er kjent enda kan man anta at kjøretøy med et Crit’Air-merke i klassene 4 og 5 vil bli forbudte. Det er 6 typer merker i Frankrike som uttrykker i hvor høy grad kjøretøyet er involvert i luftforurensning. Dersom du ikke overholder disse reglene risikerer du en bot på mellom 68 og 375 euro (tilsvarende 678 og 3 740 norske kroner).

Lavutslippssonen i Toulouse er omgitt av ringveien Périphérique og dekker det meste av byens territorium. Motorveiene A62, A61 og A620 ligger utenfor sonen.

Bestill ditt miljømerke for å få adgang til Toulouse og få gratis frakt!

Oblaten har ubegrenset gyldighet og skal plasseres i høyre hjørne av frontruten.

REISER DU TIL TOULOSE MED BIL?

Få Crit Air til Toulouse, Paris og andre byer. GRATIS levering.