Miljøsonen i Regensburg

Påkrevd miljøoblat i Regensburg: grønn

Green Badge Bremen

 

Du kan finne mer informasjon om typer miljømerker i avsnittet Typer miljømerker.

 

Dato for innføring av miljøsonene i Regensburg

  • Fra 15. januar 2018 – innkjøring tillatt kun for kjøretøy med grønn miljøoblat

 

Kart over lavutslippssonen i Regensburg

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

 

Grønn sone i Regensburg i Tyskland

Regensburgs lavutslippssone er en av de nyeste i Tyskland. Grunnen til at den ble innført, var gjentatte og regelmessige overtredelser av utslippsgrensene i de senere årene.
Følgelig ble det i 2018 innført en lavutslippssone med de strengeste vilkårene i Regensburg, med innkjøring kun for sjåfører av personbiler og lastebiler med et grønt miljømerke plassert på frontruten.

Hvilke typer kjøretøy berøres?

Plikten til å inneha miljøoblat gjelder både tyske og utenlandske personbiler (M1); bobiler (M1); tunge bobiler (M1); minibusser (M2); busser (M3); små varebiler (N1); store varebiler (N2); lastebiler (N2); og tunge lastebiler (N3).

 

Kjøring i Regensburg

Skal du til Regensburg med bil?

Fra 15. januar 2018 trenger både tyske og utenlandske sjåfører det grønne merket for å kjøre inn i Regensburg. Innkjøring er derfor bare tillatt for kjøretøy som kategoriseres i utslippsklasse Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (bensin) – altså at de slipper ut et minimum av luftforurensning. Unnlatelse av å overholde disse reglene, blir i Tyskland straffet med en bot på 80 euro.
Regensburgs lavutslippssone inkluderer det sentrale, historiske området i byen, inkludert Thurn und Taxis-slottet med tilhørende park. Derimot er ikke motorveien Friedenstraße og Stadtamhof inkludert i lavutslippssonen.

Bestill ditt miljømerke for å få adgang til Regensburg og få gratis frakt!

Oblaten har ubegrenset gyldighet og skal plasseres i høyre hjørne av frontruten.

REISER DU TIL Regensburg MED BIL?

Få miljømerket med GRATIS levering.