Miljøsonen i Ludwigsburg og omegn

Påkrevd miljøoblat i Ludwigsburg og omegn: grønn

Green Badge Bremen

 

Du kan finne mer informasjon om typer miljømerker i avsnittet Typer miljømerker.

 

Dato for innføring av miljøsonene i Ludwigsburg og omegn

  • Fra 1. januar 2013 – innkjøring tillatt kun for kjøretøy med grønn miljøoblat

 

Kart over lavutslippssonen i Ludwigsburg og omegn

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

 

Grønn sone i Ludwigsburg og omegn i Tyskland

Fra 1. januar 2013 krever Ludwigsburg og byene i samme region – Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim & Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm og Bietigheim-Bissingen – at kjøretøy innehar den grønne miljøoblaten for innkjøring. Hensikten med sonen er å forbedre luftkvaliteten i enkeltkommuner, og i hele regionen, ved å redusere konsentrasjonen av utslipp som produseres av mindre miljøvennlige kjøretøy. For både tyske og utenlandske sjåfører er det en plikt å plassere denne oblaten på frontruten.

Hvilke typer kjøretøy berøres?

Plikten til å inneha miljøoblat gjelder både tyske og utenlandske personbiler (M1); bobiler (M1); tunge bobiler (M1); minibusser (M2); busser (M3); små varebiler (N1); store varebiler (N2); lastebiler (N2); og tunge lastebiler (N3).

 

Kjøring i Ludwigsburg og omegn

Skal du til Ludwigsburg og omegn med bil?

Fra 1. januar 2013 trenger både tyske og utenlandske sjåfører det grønne merket for å kjøre inn i Ludwigsburg og den nærliggende regionen. Dermed er det bare kjøretøy som slipper ut et minimum av luftforurensning – Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (bensin) – som får kjøre inn i byen. Unnlatelse av å overholde disse reglene, blir i Tyskland straffet med en bot på 80 euro.
Lavutslippssonen i Ludwigsburg og omegn inkluderer andre byer i regionen, for eksempel Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim & Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm og Bietigheim-Bissingen.

Bestill ditt miljømerke for å få adgang til Ludwigsburg og omegn og få gratis frakt!

Oblaten har ubegrenset gyldighet og skal plasseres i høyre hjørne av frontruten.

REISER DU TIL Ludwigsburg og omegn MED BIL?

Få miljømerket med GRATIS levering.