Miljøsonen i Ilsfeld

Påkrevd miljøoblat i Ilsfeld: grønn

Green Badge Bremen

 

Du kan finne mer informasjon om typer miljømerker i avsnittet Typer miljømerker.

 

Dato for innføring av miljøsonene i Ilsfeld

  • Fra 1. januar 2013 – innkjøring tillatt kun for kjøretøy med grønn miljøoblat

 

Kart over lavutslippssonen i Ilsfeld

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

 

Grønn sone i Ilsfeld i Tyskland

Ilsfeld innførte en lavutslippssone av strengeste nivå den 1. januar 2013. Målet er å forhindre innkjøring for kjøretøy som avgir mye nitrogenoksid og dermed forringer både luftkvaliteten og livskvaliteten for byens innbyggere. Fra denne datoen er det kun kjøretøy med en gyldig, grønn oblat festet på frontruten som kan kjøre inn i Ilsfeld og de fleste tyske byene.

Hvilke typer kjøretøy berøres?

Plikten til å inneha miljøoblat gjelder både tyske og utenlandske personbiler (M1); bobiler (M1); tunge bobiler (M1); minibusser (M2); busser (M3); små varebiler (N1); store varebiler (N2); lastebiler (N2); og tunge lastebiler (N3).

 

Kjøring i Ilsfeld

Skal du til Ilsfeld med bil?

Fra 1. januar 2013, hvis du vil besøke Ilsfeld i Baden-Württemberg med bil, er du forpliktet til å klistre en gyldig, grønn miljøoblat på frontruten. Derfor er det bare personbiler og lastebiler med lavest innvirkning på luftforurensningen – de som faller inn under utslippsklassene Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (bensin) – som får lov til å kjøre inn i sonen. Unnlatelse av å overholde disse reglene, blir i Tyskland straffet med en bot på 80 euro.
Ilsfeld er en liten by med en befolkning på rundt 8 500, og lavutslippssonen inkluderer derfor hele det geografiske området.

Bestill ditt miljømerke for å få adgang til Ilsfeld og få gratis frakt!

Oblaten har ubegrenset gyldighet og skal plasseres i høyre hjørne av frontruten.

REISER DU TIL Ilsfeld MED BIL?

Få miljømerket med GRATIS levering.