Miljøsonen i Duisburg

Påkrevd miljøoblat i Duisburg: grønn

Green Badge Bremen

 

Du kan finne mer informasjon om typer miljømerker i avsnittet Typer miljømerker.

 

Dato for innføring av lavutslippssonene i Duisburg

  • Fra 1. januar 2013 – innkjøring tillatt kun for kjøretøy med gul eller grønn miljøoblat
  • Fra 1. juli 2014 – innkjøring tillatt kun for kjøretøy med grønn miljøoblat

 

Kart over lavutslippssonen i Duisburg

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

 

Grønn sone i Duisburg i Tyskland

Fra 1. juli 2014 krever Duisburg, og hele Ruhr-området som byen er en del av, at kjøretøy innehar den grønne miljøoblaten. Grunnen til å opprette lavutslippssonen er å forhindre innkjøring for biler som slipper ut mye nitrogenoksid og dermed forringer luftkvaliteten i stor grad. Derfor er både innenlandske og utenlandske personbiler og lastebiler forpliktet til å ha en grønn oblat festet på frontruten når de kjører inn i sonen.

Hvilke typer kjøretøy berøres?

Plikten til å inneha miljøoblat gjelder både tyske og utenlandske personbiler (M1); bobiler (M1); tunge bobiler (M1); minibusser (M2); busser (M3); små varebiler (N1); store varebiler (N2); lastebiler (N2); og tunge lastebiler (N3).

 

Kjøring i Duisburg

Skal du til Duisburg med bil?

Fra 1. juli 2014 trenger både tyske og utenlandske sjåfører det grønne merket for å kjøre inn i Duisburg og andre byer i det industrialiserte Ruhr-området. Dermed er det bare kjøretøy som slipper ut et minimum av luftforurensning – Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (bensin) – som får kjøre inn i byen. Unnlatelse av å overholde disse reglene, blir i Tyskland straffet med en bot på 80 euro.
Duisburg er en del av lavutslippssonen i Ruhr, som inkluderer Dortmund, Essen, Hagen og andre byer, så vel som motorveiene mellom dem. Grensen til lavutslippssonen i Duisburg følger byens geografiske område.

Bestill ditt miljømerke for å få adgang til Duisburg og få gratis frakt!

Oblaten har ubegrenset gyldighet og skal plasseres i høyre hjørne av frontruten.

REISER DU TIL Duisburg MED BIL?

Få miljømerket med GRATIS levering.