Miljøsone i Magdeburg

Påkrevd miljøoblat i Magdeburg: grønn

Green Badge Bremen

 

Du kan finne mer informasjon om typer miljømerker i avsnittet Typer miljømerker.

 

Dato for innføring av miljøsonene i Magdeburg

  • Fra 1. september 2011 – innkjøring tillatt kun for kjøretøy med grønn miljøoblat

 

Kart over lavutslippssonen i Magdeburg

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

 

Grønn sone i Magdeburg i Tyskland

Allerede i 2011 bestemte Magdeburg seg for å innføre en lavutslippssone for å redusere utslipp og forbedre livskvaliteten til innbyggerne. Fra 1. september 2011 kan derfor bare tyske og utenlandske kjøretøy med en gyldig, grønn oblat av strengeste klassifisering besøke byen.

Hvilke typer kjøretøy berøres?

Plikten til å inneha miljøoblat gjelder både tyske og utenlandske personbiler (M1); bobiler (M1); tunge bobiler (M1); minibusser (M2); busser (M3); små varebiler (N1); store varebiler (N2); lastebiler (N2); og tunge lastebiler (N3).

 

Kjøring i Magdeburg

Skal du til Magdeburg med bil?

Fra 1. januar 2011 er innkjøring til Magdeburg, både for tyske og utenlandske biler, kun tillatt under forutsetning av at en grønn oblat er festet på frontruten. Innkjøring er derfor bare tillatt for kjøretøy med lavest bidrag til luftforurensning og som dermed er i samsvar med utslippsklasse Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (bensin). Unnlatelse av å overholde disse reglene, blir i Tyskland straffet med en bot på 80 euro.
Magdeburgs lavutslippssone er avgrenset av veiene og gatene Albert-Vater-Straße (B1) og Walther-Rathenau-Straße i nord; Schleinufer og Steubenallee i øst; og Erich-Weinert-Straße og Am Fuchsberg og Europa-, West- og Südring i sør. Motorveien B71 som krysser byen fra nord til sør er utelatt fra sonen.

Bestill ditt miljømerke for å få adgang til Magdeburg og få gratis frakt!

Oblaten har ubegrenset gyldighet og skal plasseres i høyre hjørne av frontruten.

REISER DU TIL Magdeburg MED BIL?

Få miljømerket med GRATIS levering.